logo2
Donate
Your Purchases
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

No products in the basket.

2023 Het jaar van de kinderen

06/01/2023

Het nieuwe jaar is begonnen. De gekte in de wereld is nog lang niet voorbij. Ieder moment verwachten we een nieuwe epidemie, cyber attack, milieucrisis of andere wereld wijde ramp, die ervoor gaat zorgen dat we weer dichterbij de gewenste Sociaal Communistische Wereld dictatuur aankomen.

Een digitaal paspoort, meer digitale censuur, nieuwe lockdowns, een Co2 bestedingslimiet… Het is allemaal niet ver weg meer.

Kunnen we het nog tegenhouden? Zijn we op tijd om onze vrijheid en de vrijheid van onze kinderen veilig te stellen?

Het zijn altijd de kinderen die het meeste te lijden hebben onder het gedrag van de ‘volwassenen’. Hoeveel kinderen lijden er onnodig honger in de wereld? Hoeveel kinderen moeten werken voor een hongerloontje? Hoeveel kinderen slijten hun jeugd in slavenarbeid?

Maar ook: Hoeveel kinderen groeien er op bij pedofielen? Worden als seksslaaf gebruikt voor satanisch genot? Worden gemarteld, gehersenspoeld en emotioneel kapot gemaakt?

Wanneer eindigt deze eeuwenlange martelgang voor kinderen? Wanneer kunnen kinderen eindelijk kind zijn en opgroeien tot daadwerkelijk volwassen mensen?

Ik heb mijn intentie uitgesproken om dit jaar de start te laten zijn om alles wat kinderen overkomt in de wereld te exposen. Om het kwaad wat kinderen wordt aangedaan open en bloot in kaart te brengen. Zodat niemand er meer omheen kan om het kwaad aan te pakken. Dan kunnen we daadwerkelijk gaan werken aan een betere wereld. Een veilige wereld voor de kinderen en daarmee een mooie toekomst voor de aarde.

De aarde gaat niet kapot door ons, het volk. Het wordt kapot gemaakt door een zeer corrupte elite, totaal gefocussed op eigen gewin en genot. Dat moet stoppen!

En waar kan ik beter beginnen dan bij mezelf?

Dus hierbij mijn verhaal:

  Klik op het plaatje  Klik op de voorkant om het boek te lezen

Cyntha Koeter

 

 

Subscribe to Newsletter
Subscribe to our mailing list, so you never miss another drop. If one of our channels is ever taken down, you can still receive the latest news.

Never Miss a New Episode Drop

Subscribe to our mailing list, so you never miss another drop. If one of our channels is ever taken down, you can still receive the latest news.

ATTENTION

Copyright© FallCabal.com 2024
magnifiercrossmenu